خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

بوق دوچرخه

الوقلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 14
بازدید هفته : 67
بازدید ماه : 208
بازدید کل : 87484
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

طرز تهیه شکر پاره

مواد لازم


آرد گندم 8 قاشق غذاخوري
خاك قند 6 قاشق غذاخوري
اير ميك 4 قاشق غذاخوري
مارگارين و يا كره 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد (تقريباٌ يك قاشق مرباخوري براي روي شيريني جدا كنيد)
روغن مايع براي چرب كردن سيني به مقدار لازم
شكر 5/2 ليوان
آب 5/2 ليوان
آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
فندق و يا بادام پوست گرفته 50 گرم
پيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري

 
طرز  تهیه


آرد را الك كنيد . وسط آن را گود كنيد و تخم مرغ و خاك قند و پيكينگ پودر را بريزيد . با دست هم بزنيد . سپس مارگارين ( از نيم ساعت قبل در حرارت اطاق نرم شده باشد ) را به خمير اضافه كنيد . خوب ورز بدهيد . از خمير تكه هايي به اندازه تخم مرغ جدا كنيد و با كمك دست گرد و بعد پهنش كنيد . سيني را از قبل چرب كرده خميرها را با فاصله اي دو سانتي داخل سيني بچينيد روي آن ها زرده تخم مرغ بماليد . بادام ها را به وسط هر خمير كمي فشار دهيد . فر را كه از 10 دقيقه قبل آماده كرده سيني را وسط فر و در دماي 160 درجه سانتي گراد ( به مدت 30 دقيقه) بگذاريد تا شيريني ها طلايي رنگ شوند . براي درست كردن شربت شكر و آب را بجوشانيد . بعد از اين كه غليظ شد ، آب ليمو را به آن اضافه كنيد . چند دقيقه ديگر بجوشانيد و از روي گاز برداريد و بگذاريد سرد شود . شربت را روي شيريني داغ بريزيد . يكي دو ساعت صبر كنيد اگر شيريني شربت را خوب كشيد كمي ديگر روي آن شربت بريزيد . اين مواد براي 8 نفر در نظر گرفته شده است .

توجه : اين شيريني را معمولاٌ در عيدهاي مذهبي درست مي كنند .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: